Ölands Konstskola I

"ONT SKALL MED KONST FÖRDRIVAS" Kjartan Slettemark

Vi tror på konsten som språk! Bildens och formens kommunikativa egenskaper och unika förmåga att synliggöra tankar ideér och visioner.

Utbildningen i Årskurs 1 utgår ifrån varje students egna konstnärliga arbete. Vårt mål är att förse dig med de teoretiska och praktiska kunskaper som är nödvändiga för vidare arbete eller studier.

Du kommer att arbeta med teckning, målning och skulptur i olika material samt olika grafiska tekniker.  Du arbetar med ljud, ljus och digital bild/ fotografering. Du får tillgång till digital verkstad med bra datorer och rätt program, redskap för animation samt ny ljudstudio.

Under utbildningen får du möjlighet att fördjupa dig med ditt egna projekt. Vi står till hands med individuell handledning.

För mer information kontakta
Kristina Hjelte kristina.hjelte.oland@folkbildning.net