HAVET - Musikteaterskolan på Konstnatten

Musikteaterskolan visar HAVET, en liten föreställning med teater, dans och sång i Liedbergssalen. Kl 19.00 samt kl 20.00 och även kl 21.00. Längd ca 30 min. Inget insläpp efter föreställningens början.

Läs mer »

KONSTNATTEN

Välkommen till konstnatten på ölands folkhögskola 2017-09-29 öppet kl 17 – 24 TEATER Musikteaterskolan spelar teater. Skådespelet tar sin plats utomhus vid bra väder och i Liedbergssalen vid mindre bra väder kl 19, 20 och 21. UTSTÄLLNINGAR I konstens hus och i K2 finns...

Läs mer »

Fredsmanifestation

Med anledninga att millitärövningen Aurora 17 är över oss, valde ett antal deltagare och personal att göra en manifestation för fred. Manifestationen uppmärksammades förutom av alla satelliter också av SVT småland. 

Foto från taket: Pav Johnsson

Läs mer »

Kalmarsund pride 2017

Ett härligt gäng från skolan var med och gick i Prideparaden genom Kalmar för alla människors rätt att vara den man är och älska den man vill.

Läs mer »

Myra Neander tillbaka på skolan efter tio år.

Teater Martin Mutter från Örebro gästspelar just nu på skolan. På tisdagskvällen gavs en föreställning av "artikel 3" och på onsdagsförmiddagen är det dags för en andra föreställning för en ny publik. "artikel 3" är en...

Läs mer »