Full fart i grafikverkstaden!

Deltagarna i kursen Workshop i färggrafik är i full gång med veckans skapande.

Läs mer »

Fotografiskt berättande

Efter en intensiv vecka med foto och bildberättande höll kursen Fotografiskt berättande vernissage. Resultatet av en uppgift att med tre bilder åstadkomma ett personporträtt avnjöts av såväl kursdeltagare som fotoobjekten själva!

Läs mer »

Fikapaus i poesikursen

Poesikursens deltagare och lärare samlas utanför sitt kursrum för en välbehövlig fikapaus. En möjlighet till småprat, men även diskussion om skrivprocessen.

Läs mer »

Stenhuggare och fotografer samspelar

Deltagarna i kursen Fotografiskt berättande fotograferar deltagarna i Stenhuggarkursen. Ett sätt att fånga kreativiten bland stenhuggarna på bild.

Läs mer »

Akvarellkursen jobbar med teknik

Sommarens akvarellkurs med läraren Eva Sandberg arbetar inne de två första dagarna för att öva på tekniken med att måla akvarell.

Läs mer »

Sydafrikas ambassadör på besök

Mitt i den stenhuggande, insektsbestämmande, skrivande och kreativt skapande sommarkursverksamheten fick vi besök av Sydafrikas ambassadör i Sverige, Mandisa Dona Marasha. Under en rundtur på Öland besökte hon skolan för att få veta...

Läs mer »

Sjung ut!

Deltagarna i sommarkursen Sjung ut! En vitamininjektion för sångsugna, under ledning av Helena Soluna Berggren sjunger verkligen ut! Äkta sångglädje på skolan den här veckan.

Läs mer »

Första sommarkursveckan är här!

Fotokursen för nybörjare är redan i full gång med att fotografera och mer kommer det att bli innan kursen är slut.Den här veckan är det första sommarkursveckan och i år startar vi med fyra kurser. Det är Fotokursen för...

Läs mer »